Vitamin Hand Cream 50 ml

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 92769

Vitamin Handkräm uppstramande med vitaminer (B, C, E) och närande oljor som absorberas snabbt,är inte fet och lämnar händerna vackra, lena.
Hankrämen används dagligen för ett optimalt skydd mot miljöpåverkan och ger vård och långvarigt skydd för krävande händer. 
För en mycket speciell föryngrande vårdupplevelse.

Fördelar:
- uppstramande
- närande
- återfuktande
Produktinformation "Vitamin Hand Cream"
Doftnot: Doft av apelsin - fruktig, söt, syrlig och varm, men också kryddig och lätt syrlig
Aktiva ingredienser:
Sheasmör (ekologiskt)- Ger huden intensiv fukt, gör den öm och mjuk, har en lugnande effekt på hud och lindrar klåda. Tack vare sin gynnsamma fettsyrasammansättning och höga andel av provitamin A och vitamin E ger den näring till huden och skyddar den från att torka ut utan att lämna en fet hinna. Den är lätt antiinflammatorisk och passar alla hudtyper.
Hampafröolja- Oljan är särskilt rik på a-linolensyra, som har regenererande och cellförnyande egenskaper. Den absorberas väl och lämnar huden extremt len ​​och mjuk.
Macadamianötolja- Anses som en utmärkt olja för torr, sprucken och känslig hud eftersom dess fettsyrasammansättning liknar den hos mänsklig talg. Den har en extremt hudutjämnande, mjukgörande och regenererande effekt.
Niacinamid (Vitamin B3)- stärker hudbarriären, stimulerar ceramider och lipider, stimulerar kollagensyntesen, förbättrar uppkomsten av linjer och rynkor, minskar uppkomsten av akne, hjälper till att minska talgnivåerna, skyddar huden från UV-skador, förbättrar hudens elasticitet , minskar missfärgning av huden orsakad av blått ljus.
Vitamin C (stabiliserat)- mycket bra antioxidant, ökar kollagensyntesen.
Vitamin E- Naturlig antioxidant skyddar hudceller från fria radikaler, förbättrar hudens elasticitet. Det är en effektiv fuktkräm.
Hyaluronsyra Na salt 1,5-1,8 miljoner dalton- återfuktande.

117,00 SEK*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.