NOIR Foot Cream Oud 30ml

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 92410

NOIR Foot Cream OUD ger dina fötter fukt, intensivvård och skydd mot fria radikaler under alla årstider. Mandeloljan lindrar hudirritationer och har en antiinflammatorisk effekt.

Specialingredienser Kastanjolja stimulerar mikrocirkulationen och därmed skonsamt stödjär blodcirkulationen samt förbättrar och skyddar kapillärväggarnas funktion och avsevärt minska svullnad.
Jojobaolja Stärker hudens egen skyddsbarriär, skyddar mot fuktförlust och miljöpåverkan. Jojobaolja har en närande egenskap och har en hög A-vitaminhalt.
Madelolja har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper som kan lindra hudirritationer. Den används ofta för torr och hårt stressad hud. Det skyddar också huden från cellskador och förbättrar elasticiteten.
Glycerin hjälper till att transportera fukt in i huden och binda den där. Den fungerar mot torr, sprucken och kliande hud genom att penetrera huden och lägga en lätt fet skyddsfilm på ytan. På så sätt förhindrar den att fukt tränger ut från huden och stödjer att mer fukt absorberas. Huden ser slätare, friskare ut och förblir elastisk.
Experttips:, applicera krämen efter behov. Om du har torr hud, låt den sitta över natten

Egenskaper:

- Vegansk
- Återfuktande
- Rik, snabbt absorberad konsistens
- Behaglig, varm, träig och intensiv doft
- Lugnande effekt
- Skydd mot fria radikaler

88,00 SEK*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.