Foot Balm Stick Whipped Cream- Vegan fotkräm 75 g

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 92083

Whipped Cream Foot Balm Stick är en fotvårdsprodukt med urea 10%  för torra och stressade fötter.

Fuktgivande och snabbt absorberande fotbalsam speciellt för torra fötter. Allantoin, glycerin och panthenol ger fukt. Med 7 örtextrakt från citronmeliss, nässla, salvia, rosmarin, humle, hästsvans och kamomill. Med en förförisk, pudrig doft.

Om du provar den nya Whipped Cream-serien kommer du att uppleva djup lycka. Knappast någon annan vårdserie har skämmt bort din hud och dina sinnen så mycket! De känsliga texturerna, den absolut förföriska doften. Alla produkter är en riktig glädje för själen. Intensivt närande, hållbart regenererande och förvirrar sinnen. Vi hoppas att du kommer njuta och uppleva himlen på jorden!
Vegansk och inte testad på djur.

Naturlig fuktgivande faktor Urea, som förbättrar vattenbindningsförmågan och därmed får huden att bli mer återfuktad. Ger elasticitet och smidighet

Aloe Vera har en fuktbindande egenskap. Det lindrar brännskador orsakade av solen och kyler det drabbade området. Det har antiinflammatoriska och antiseptiska effekter. Dessutom är aloe vera -växten mycket bra för allergiska reaktioner och stimulerar celltillväxt.

Panthenol har en fuktbindande, antiinflammatorisk, regenererande och sårläkande effekt. Panthenol stärker också hudens barriärfunktion och förbättrar dess elasticitet. Vid sår främjas bildningen av nya celler, varför det även används vid skador eller solbränna.

Sheasmör reglerar hudens fuktinnehåll och har en återfuktande, lugnande och utjämnande effekt. Det har antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper. Dessutom främjar det regenereringen av hudceller och kan bidra till sårläkning.

Glycerin hjälper till att transportera fukt in i huden och binda den där. Den verkar mot torra, spruckna och kliande områden på huden genom att penetrera huden och dessutom lägga en lätt fet skyddsfilm på ytan. På så sätt förhindrar det att fukten kommer ut från huden och hjälper till att se till att mer fukt kan tas upp. Huden verkar mjukare, friskare och förblir elastisk.

 

255,00 SEK*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.