Hand Cream LOVE 30ml 30 SPF

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 92246

Love Handkräm
  • Ger intensiv fukt
  • Skyddar mot uttorkning
  • Snabbt absorberande
  • Innehåller 30 ml

Love Days alla hjärtans dag, mors dag , påsk mm, vi presenterar vår LOVE handkräm i en design att bli kär i! Vår nya "lilla älskling" i storleken 30 ml är inte bara fint till utseendet, dess innehåll är också övertygande längs hela linjen! 

LOVE Hand Cream är återfuktande för huden tack vare ingredienserna den innehåller. Den förser huden med värdefulla mineraler och näringsämnen.

Avokadosmör 
är mycket rikt och mjukgörande och innehåller en hög andel aminosyror och mineraler. Den används därför ofta för att ta hand om torr hud.

Kakaosmör
Det har en hudförbättrande effekt och stärker hudens egen elasticitet. På grund av sin höga fetthalt förser den huden med fukt och lipider. Kakaosmör innehåller många vitaminer, mineraler och aminosyror.

Glycerin
Glycerin hjälper till att transportera fukt in i huden och binda den där. Den fungerar mot torr, sprucken och kliande hud genom att penetrera huden och lägga en lätt fet skyddsfilm på ytan. På så sätt förhindrar den att fukt kommer ut från huden och stödjer att mer fukt kan tas upp. Huden ser slätare, friskare ut och förblir elastisk.

99,00 SEK*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.