Exfoliating Cream Fotpeeling 100ml

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 91339

En uppfriskande och väldoftande mild fotpeeling som eliminerar döda hudceller och förhårdnader.

Innehåller:
  • Fruktsyror 
  • Extrakt från alger (Blåstång) 
  • Grönt te 
  • Mineraler
Appliceras på torr hud vid mycket förhårdnader. 

Citronsyra
 är en naturlig syra och tillverkades första gången 1784 av citronsaft. Den kallas fruktsyra och används ofta i produkter som främjar cellregenerering av överhuden, fuktighetsupptagande, desinfekterande, sammandragande.
Vinsyra är tillverkad av druvor. Vinsyra har en mild sammandragande och fuktgivande effekt. Den tillhör alfa-hydroxikarboxylsyra (AHA).
Äppelsyra kan tillverkas av äpplen, kvitten, krusbär och druvor. Den har en positiv effekt på cellens metabolism i huden.
Glykolsyra är den enklaste kemiska  AHA syra. Resultat: huden blir tinnare, mjukare, ser fräschare ut och kan ta upp andra ämnen lättare. 
Grönt te-extrakt extraheras från blad av teplantan (Camellia sinensis). Förekommer främst i södra Japan och Korea över den södra halvan av Kina till norra Indien. Grönt te sägs ha antioxidantegenskaper.
Blåstång-extrakt är rik på jodsalter inehåller mineraler och antioxidanter.
Salicylsyra förekommer naturligt i blad, blommor och rötter från olika växter. Här är det viktigt för försvaret mot bakterier. Salicylsyra har antimikrobiella och keratolytiska effekter på huden.
Peelingkornen baserade på härdad ricinolja är rent vegetabiliska, biologiskt nedbrytbara och tillverkade av 100% vegetabiliska råvaror.
 



167,00 SEK*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.