LCN Microblading / Tapping

Utbildningen är intensiv, teoretisk och praktisk, där övning sker på konstmaterial och slutligen mänskliga modeller med eget startpaket. Modellerna bokar eleverna själva in till angivna tider. 

Detta ingår: 

  • Kurskompendie
  • 2 dagar lärarledd utbildning
  • Handenhet för Microblading
  • 2st Markeringspennor
  • 3 st organiska pigment
  • 15 blades
  • Koppställ
  • Engångskoppar
  • Färgring

*Kursinnehåll

*Dag 1; 9.00-16.00 -Introduktion, vad är Microblading, skillnaden mellan Kosmetisk tatuering -Vilka kan behandlas/vilka kan inte behandlas, konsultation, kontraindikationer, eftervård, vad ska man tänka på inför behandling -Öppna och gå igenom startpaketet -Färger, färglära -Bladteknik och dess olika användningsområden 12.00-13.00 Lunch -Hygien, blodsmitta Desinficering/sterilisering -Iordningställande av arbetsstation -Mätning, formning, mallning av ögonbryn (varandras) -Övning av strå- teknik på papper -Övning på konsthud -Rengöring av arbetsstation 16.00 -Hemgång med hemläxa

*Dag 2; 9.00-16.00 -Repetition av dag 1, frågor och funderingar 10.00-12.00 -Övning modell 1 ögonbryn Microblading 12-13 Lunch -Övning modell 2 ögonbryn Microblading 15.00-16.00 -Avslut med funderingar, frågor och omdömen!

För mer info och anmälan, ta kontakt med oss på LCN, Tel: 08-4669374 eller via epost: info@lcn.se  Anmälan är bindande!

Boka Nu och Betala! Räntefritt i 6 månader, vi berättar gärna mer!

Finns även möjlighet att beställa startpaket + utbildning via LCNs webbshop.