Nail Cream Whipped Cream Vegan nagelbandskräm 8 ml

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 92075

Whipped Nail Cream ger fukt genom glycerin den innehåller och kännetecknas av en fin, pulveraktig doft. Sheasmöret innehåller en återfuktande, lugnande och utjämnande effekt.Tack vare de värdefulla ingredienserna i den veganska nagelkrämen och den krämiga konsistensen kan produkten masseras mycket bra in i nagelbanden och nagelplattan, där den absorberas och lagras väl.

Om du provar den nya Whipped Cream-serien kommer du att uppleva djup lycka. Knappast någon annan vårdserie har skämmt bort din hud och dina sinnen så mycket! De känsliga texturerna, den absolut förföriska doften. Alla produkter är en riktig glädje för själen. Intensivt närande, hållbart regenererande och förvirrar sinnen. Vi hoppas att du kommer njuta och uppleva himlen på jorden!
Vegan och Animal friendly

Sheasmör reglerar hudens fuktinnehåll och har en återfuktande, lugnande och utjämnande effekt. Det har antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper. Dessutom främjar det regenereringen av hudceller och kan bidra till sårläkning.

Allantoin aktiverar cellförnyelse och påskyndar hudens förnyelse. Allantoin har också en antioxidativ effekt. På så sätt förhindrar det hudens åldrande. Det är också återfuktande och lindrar klåda. Allantoin har dessutom penetrationsfrämjande förmågor, dvs det låter andra aktiva ingredienser tränga djupare in i huden.

D-panthenol har en fuktbindande, antiinflammatorisk, regenererande och sårläkande effekt. Panthenol stärker också hudens barriärfunktion och förbättrar dess elasticitet. Vid sår främjas bildningen av nya celler, varför det även används vid skador eller solbränna. Egenskaper och effekter - om tillgängliga, se listan över aktiva ingredienser.

Glycerin hjälper till att transportera fukt in i huden och binda den. Den verkar mot torra, spruckna och kliande områden på huden genom att penetrera huden och dessutom lägga en lätt fet skyddsfilm på ytan. På så sätt förhindrar det att fukten kommer ut från huden och hjälper till att se till att mer fukt kan tas upp. Huden verkar mjukare, friskare och förblir elastisk.

142,00 SEK*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.